Welkom

 

Start
Historie
Fiat
Project 07

 

 

 

Welkom op mijn homepage!

 

Als allereerste even een paar feiten over mezelf. Mijn naam is Ronald Crabbendam, bouwjaar 1965, woonachtig in Heemstede en in het dagelijks leven Account Manager bij Emerson Network Power, een onderneming die zich bezig houdt met statische noodstroomvoorzieningen.

Op de volgende pagina's vindt je informatie over de dingen die mij in mijn vrije tijd bezighouden, waar ik erg veel voldoening uit put en waarover ik nooit raak uitgepraat.

Op dit moment is dat met name mijn Fiat oldtimer maar er zijn meer hobbies die "homepage waardig" zijn zoals muziek en simracen.

HISTORIE

Op deze pagina een kort en bondig overzicht van de oldtimers die de afgelopen jaren de revue hebben gepasseerd alsmede de vervoermiddelen die ik momenteel naast de Fiat tot mijn beschikking heb.

FIAT

Oldtimers zijn altijd mijn passie geweest en er hebben er redelijk wat de revue gepasseerd. Maar sinds 2000 steek ik aardig wat tijd, energie en geld in mijn Fiat 2300S Coupé, een rasechte Italiaanse Gran Turismo.

 

Project '07

In 2007 onderging de Fiat een grondige restauratie. Deze 15 maanden durende restauratie is op deze pagina's gedetailleerd vastgelegd.

 

Veel kijk- en leesplezier & vergeet niet een kattebelletje in het gastenboek achter te laten!

Ronald

 

 

Dreambook

 Schrijf in het gastenboek!               Lees het gastenboek!

  This page has been updated 20.11.2011.